четвъртък, 25 август 2011 г.

Дермоанализ на кожата с Dermaskop


Дермаскоп за анализ на състоянието на кожата и изчисляване на биологичната ѝ възраст
http://www.blogger.com/img/blank.gif

Искате ли да узнаете каква е биологичната възраст на кожата ви ? Искате ли в детайли да разберете каква е нейната еластичност, влажност, пигментация , фототип и кой слънцезащитен фактор е най - подходящия за вас? Искате ли да получите професионален съвет какви грижи да полагате за кожата си в салона и в домашни условия, на базата на предварително изготвен точен апаратен анализ ? Всичко това можете да направите на 17, 18, 19 януари в Спа център Хармония с професионалния дермоанализатор Дермаскоп !
Цена на процедурата - 60 лв.
Промоционална цена за периода от 17 - 19 януари - 30 лв. И още !
Ако запишете час и предплатите за процедура за лице или тяло по избор, анализът с Дермаскоп ще ви бъде напълно безплатен !
тел. за резервации 073 83 000 0885 60 10 84


Спа център Хармония ви представя съвременна апаратура за дерматологичен анализ на състоянието на кожата, скалпа и косата, посредством лазерно-сканиращи сонди и дермаскоп UV камера, разработени в медицински университет в Германия в помощ на дерматологичната практика, но разбира се веднага намери приложение и в козметиката.

Замерванията се правят върху четири до пет точки върху кожата чрез специални лазерни сонди и е безболезнена, бърза и точна диагностика. Сондите „свалят показания” за състоянието на кожата към момента, като определят нивото на хидратация, еластичност, баланса на хидро-липидната мантия /съотношението на влага и липиди на повърхността на кожата/ плюс това апаратът е снабден със специална камера, която „оглежда” кожата, косъма и скалпа в дълбочина.

Чрез научно изведени формули на база световен опит и анализи в лаборатория в Германия се изчислява биологичната възраст на кожата – тургура. Например 27 годишна жена има показания в областта на шията, съответстващи на възраст 25-28 години, но в областта на очите показанията са с коефициент, съответстващ на възраст 35 години, това означава, че в тази зона трябва да се обърне по-специално внимание и грижа.

Интересен е фактът, че такъв апарат за първи път е разработен от медицинска лаборатория в Германия и е показан на световното изложение в Италия тази година. Спа център Хармония е един от първите в Бълтария, което поръча такъв апарат и интересът на клиенти и дерматолози от цялата страна е огромен.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Съществуват много апарати за различни видове анализ, но те не са така прецизни, защото се изследва само повърхността на кожата и изследването зависи как и с какво е почистена кожата, както и какво има или е имало върху кожата в последните 24 часа, тоест мазен или крем с вазелин, който е водоустойчив ще даде грешно, лъжливо показание. При този метод, изледването се прави чрез лазерен скенер, тоест сондите, които се поставят върху кожата са разработени на нов принцип и „свалят” показания от дълбочина в кожата, а не от повърхността ѝ.

Посетете СПА ХОТЕЛ Вароша


Научете повече за СПА процедурите в България от Блог на СПА център Хармония

Няма коментари:

Публикуване на коментар